Valid Announcement

Intership program

This Announcements are valid until 20.05.2019

Java CMS Developer Intership

Дали си во потрага по практична работа?

Во потрага сме по практиканти, нудиме платена пракса, со можност за вработување.

Целите на оваа пракса:

- Практикантите ќе се стекнат со знаење од потребните вештини како java, javascript, html, css, ui/ux, и web програмирањето,

- можност за вработување на млади лица кои успешно ќе ја завршат обуката.

Пријавете се на емаил адреса  jobs@codeit.mk, најдоцна до 20/5/2019

Ве очекуваме!!!

Contact

Firm

CodeIT Solution

Development

Name

CTO Riste Drangovski

Address

AVNOJ 114/1

1.000 SKopje

Macedonia

URL

Website
http://codeit.mk